Trykk her for mere informasjon om de forskjellige modellene fra Le-Voyageur

LE VOYAGEUR

Le Voyageur er flaggskipet til Pilote.

Dette er Europeisk eksklusivitet med raffinerte møbler, høy kvalitet, aerodynamikk for kjørekomfort og upåklagelig håndtering – her skal det ikke mangle noe.

I jakten på å skape den perfekte bobil har ingeniører og designere arbeidet utrettelig gjennom førti år – men aldri satt seg ned for å hvile på sine laurbær.

En reise i en Le Voyageur bobil er som en oppdagelsesreise i en ukjent og eksotisk verden. Atmosfære, utstyrsnivå og luksusfølelsen står ikke tilbake for det vi møter på et eksklusivt hotell. Forskjellen er bare at i bobilen er det også et komplett utstyrt kjøkken der alt fra et stort kjøleskap med ”side by side” dører og en rommelig fryser, til store litium-ion batteripakker som gjør det mulig å holde høy varme- og baderomkomfort selv når turen bringer med seg overnattinger i ødemarken om vinteren.

Ved å følge linken til venstre, finner du en oversikt over alle modellene fra Le-Voyageur med spesifikasjoner. Alle vognene kan oppleves i virtuell visning innvendig.

Ønsker du mere informasjon, priser eller tilbud, kontakt oss på      epost: selger@senjacaravan.no eller telefon: 77 83 41 05